google5ddf3746562ded2c.html

Eriste Hengittää, KesäALE -20% Vähemmän Kosteusvauriota

Selluvillan puukuitu hengittää ja toimii eristeen kosteuden kuskaajana ja varastona. Tämä ehkäisee höyrysulun reikien, piipunjuuren, seinien sekä kylmäsiltojen kosteustiivistymistä. Selluvilla pitää myös eristysarvonsa kostealla kelilla, mikä vaikuttaa mm. kivivilloihin ja lasivilloihin, koska kosteus johtaa lämpöä. Kivivillaa käytettään yleisesti puutarhoissa vesiviljelyssä, koska se varastoi (ei luovuta) kosteutta.

puhalluseristeet hengittävä eriste rakenne perinnerakentaminen @Home_VOC
puhalluseristeet hengittävä eriste rakenne perinnerakentaminen @Home_VOC

www.puhalluseristeet.com

Lisätietietoa kosteudes ja sen suhteesta homeeseen

Arvonta Paimion messujen kunniaksi

Arvon messujen kunniaksi!

Arvonta Paimion raksamessut on lopputalvesta pidettävä yrittäjien messu. Paikalle tulee lähinnä paikallisia, jotka kuulevat tai lukevat messuista seki hieman ympäristökunnista.
Olen aina pitänyt arvonnan 300 € arvoltaa. Arvonnassa saa valita mitä tähansa Home VOC Oy tarjonnasta @Home_VoC.
Myös nestistä voi osallistua arvontaa ja arvonta löytyy yhteistiedot sivuilta.

Arvonta löytyy yhteystidot sivulta PAINA TÄSTÄ

Selluvilla Kevättarjous -10 % SÄÄSTÄ

Pyydän tarjous hengittävästa ja kosteusturvallisesta selluvillista yläpöhjaan halpaan kevättarjous. Myös hiiret ei tykkää tämän palosuoja-aineesta. Nyt puhallettavasta selluvillasta 10% alennus. Kauttame saa myös vanhojen villojen poisto sekä analyysin, onko se vielä hyjää jätettäväksi alle. Onnistuu myös piipun palosuojaus ja muuta työt yläpohjassa.

Säästä

Säästä eristöämällä yläpohaja 60% talon energista menee harakoille

Yhteystietoihin Paina tästä

Home VOC Oy Paina tästä

Viemärin Ruiskupinnoitus Sotketaan Sukittamiseen

Kuva ruiskupinnoitetusta putkesta, joka sotketaan Epoksi-sukittamiseen (50 vuotta materiaalikesto). Lisäksi on kuva 1 sukupolven muoviputkesta, missä on vain liitoksessa yksi limitys ja tiivisteet hapettuneet. lasittunut putkin räsähtää arvaamattomasti rikki. Tekninen materiaalikesto on 40 vuotta. Ennakoi viisaasti putkikuvauksella, tulee paljon halvemmaksi tieto tai sukittaminen.

Viemärin ruiskupinnoite pettää nopeasti
Viemärin ruiskupinnoite pettää nopeasti
Vanha muoviputki rikki @Home_VOC
Vanha muoviputki rikki @Home_VOC

Viemärikuvaus ja sukittaminen

Heikko ruiskupinnoitus sotkeutuu väärin vahvaan sukituksen ihmisten puheissa

Joskus ihmiset sekoittavat sukituksen ja pinnoituksen keskenään. Ne ovat kuitenkin kaksi eri asiaa. Pinnoituksia on mennyt paljon pieleen, josta tulee sukittamis-alan huono maine.

Pinnoituksessa putken sisään ruiskutetaan pinnoite, joka suojaa putkea kulumiselta ja paikkaa pienet hiushalkeamat. Jos putkisto on huonossa kunnossa tai siinä on reikiä, pinnoitus on riskialtis vaihtoehto. Pinnoituksen käyttöikä on 10–20 vuotta, jonka jälkeen putkisto on vaihdettava uuteen.

Sukittaminen on pinnoituksen tapaan helppo toteuttaa, mutta tarjoaa huomattavasti kestävämmän lopputuloksen jopa 50 vuotta materiaalinen osalta (VTT).

Viemäriputken Viemäriputken sukittaminen putkikuva 400 Home VOC OYsukitus putkikuva 400 Home VOC OY
Viemäriputken sukittaminen putkikuva
Viemäriputken sukittaminen lopputulos
Viemäriputken sukittaminen lopputulos sininen epoksi
Viemärin ruiskupinnoite pettää nopeasti
Viemärin ruiskupinnoite pettää nopeasti

Vakuutusyhtiöt ikävähennykset isoja vesivahinko:ssa

Ennaltaehkäisevää ilmaista tietoa viemäristäsi ja vesivahingoista. Jos on korjattavaa, se on puolet halvempaa korjata ajoissa? Älä odota vesivahinkoa, vakuutusyhtiöt eivät korjaa vanhojen putkien rikkoja. Ne ovat omistajan vastuulla. Keskimäärin 50 vuotta vanhasta korvataan vahingoista 50 % ja itse putkesta ei mitään. Putkiston ollessa 30 vuotta korvataan 75 % ja putkista 13%!