google5ddf3746562ded2c.html

Yhteysdenotto: pääkaupunkiseutu, Helsinki, Turku ja Hämeenlinna.

Ota reippaasti yhteydenottoa, kerromme mielellämme lisää ja se ei maksa mitään-:) Autamme sinua.

Arvonta 1.5.2022 arvo 300 € valinnan mukaan:

 1. Kosteuskartoitus
 2. Homekoira
 3. Koirahieronta
 4. IV laite 300 € alennusta:
  1. Northvent Presto kokonaan
  2. Northvent Pro
  3. Solarventi
  4. Mitsubishi Lossnay
  5. Mobair pienin kokonaan
 5. Viemärin kuvaus
 6. Lämpökamerakuvaus
 7. Yläpohjan tarkastus
 8. Selluvillan puhallus
 9. Muu palvelu yritykseltä

Ilmoittaudu jollan alla olevilla tavoilla.

[email protected] tai 040 517 0112 tai Whatsapp chat on sivulla valmiina

Yhteydenottoa säilytetään noin viikon verran asiakaspalveluna vastaamista varten, mutta tietoa ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Asiakas-kokemusia paina tästä

Olemme mukana Sisäilmayhdistyksen Sisäilmaseminaareissa ja sisäilmapajassa

Teemme tutkimuksia ja mittalaitteita yliopistolle sekä homekouluihin!

Vaisalan mittaustekniikan koulutukset.

Kosteuskartoittaja, todistus

Kostauskartoittaja Todistus VAAO Timo Maaranen web

Rakenteiden Kosteuden Mittaaja Todistus

Kostauskartoittaja ja Rakenteiden Kosteuden Mittaaja Todistukset, Lisäeristysasiantuntija, Viemärikuntotutkija 0405170112
Kotitorpantie 10, Espoo [email protected] Y-tunnus: 2791100-7

Me olemme auki arkisin klo 8-20 ja viikonloppuisin klo 9-19. Yhteyttä voi ottaa myös tämän ajan ulkopuolelle sähköpostilla. Vastaamme kysymyksiin mielellään ja autamme ratkaisemaan asiakkaan ongelmat, ensiksi itse ja sitten yhteistyökumppanin avulla. Kosteuskartoitus ja homekoira yhdessä antaa melko kattavan selvityksen kiinteistön kunnosta ja mahdollisesta home tai muusta sisäilmaongelmasta. Kaikki sisäilmaongelmat eivät olen hometta, vaan voi olla myös VOC, hiukkasia tai riittämättömän ilmanvaihdon ongelma. Kaikki edellä mainitut voidaan mitta nopeasti laitteistolla myös putkistovuodot.

Hometietoa sivumme klikkaa tästäRiskirakenteista kosteuskartoitus sivultamme klikkaa tästäTietoa Some sivuilta lisää klikkaamalla tästä

Paina facebook tästä

Paina Twitter tästä

Home VOC ja Herttanen hoitaa homeesi (Herttanen Labrador homekoira) omistaa kaksi toimipistettä. Pääkaupunkiseutu Espoo Pisanniitty:ssä ja Turku & Salo välissä Paimio:ssa. Kumpikin paikka on lähellä 1 moottoritietä. Lisäksi meillä on talviasuttava kesäasunto Hämeenlinnassa, mistä voimme toimia siellä alueella. @Home_VOC tekee myös digitaalista markkinointia, mikä on paikkaan sitomatonta työtä ja siten yhteystiedot kulkee sähköisesti ja puhelimella. Digimarkkinointia teemme myös kahdelle muulle firmalle. Käytössämme on maastoauto, millä pääsee pahempaakin paikkaan. Voikin sanoa, että toimimme 1 tiellä sekä kultaisessa kolmiossa (Helsinki, Turku, Tampere). Tietysti matkall

Putket ja kuvaus https://www.facebook.com/Putkisukitus

Tietoja tekijöistä yhteydenotto

Yhteydenoton resurssit löytyvät etusivulta: kuntotarkastaja, rakenteiden kosteuden mittaaja, IoT mittaamisen ja viemäreiden kuvaaja sekä lisäeristysasiatuntija.

Kysymällä saa tietoa ja paikallisena ei voi mitää lööperiä laskea, vaan aina hyvin hoidetaan asiakkaan ongelmat. Goolen tähtien määrä on poikkeusellisen suuri ja mitattu asiakastyytyväisyys on hieno 98%.

Etusivulle

Toiminta-alue

Toiminta-alue on kultainen kolmio: Helsinki, Tampere, Turku

Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Loimaa, Forssa, Lohja, Somero, Salo.

Asiakastyytyväisyys huikea 98 % ja Googlen pisteet 4.6 täydestä 5

Yhteystiedot Viemärin sukitus kuvaus veden valuessa
Viemärin sukitus kuvaus veden valuessa


Yhteydenotto Puhalluseriteet selluvilla pieni-logo @home_VOC

Tekijöillä ja heidän yhteystyökomppaneilla on erilaisia huippuosaamisia satojen työsuosien verran. Panostamme aina asiakastyytyväisyyteen, laatuun selkeyteen ja kustannustehokkuuteen. Tuotteet on testattuja, sertifikoituja ja CE merkillä. Suurin osa tuotteista on kotimaisia.