google5ddf3746562ded2c.html

google-site-verification: google64d9929ff893a23b.html

Puhalluseristys Selluvilla Puhallusvilla

Yläpohjan laatutarkastus: lämpökamerakuvaus (vuoto ja pitävyys), villanmäärä (puhallusvillan painuminen noin 20-15%), Hormin palosuojaus, tuulettuminen (ei homehdu), kulkusillat, IV kanavien eristys (kondenssi, energiahukka), reunat ja tuulisuojat.  

Puhallusvilla on nopea ja taloudellinen tapa lisäeristää yläpohjaa, seinää tai lattiaan. Varsinkin hengittävät kuituiset eristeet pitävät hyvin eristyskykynsä kostealla ja tuulella. Hengittävyys vähentää riskiä kosteus-vaurioon, koska se jakaa kosteuden isommalle alueella sekä säilöö kosteutta luovuttaakseen kuivemmalla ilmalla.

Puhallusvila Yläpohja Säästä Viksusti

Puhallusvilla Selluvilla Yläpohjaan Säästä Viksusti

säästä selluvillan puhallusvilla huippujälki painumaton @Home_VOC

säästä selluvillan puhallusvilla huippujälki painumaton @Home_VOC

Kosteutta säätelevä ja hengittävä

Selluvillan hyväksi ominaisuudeksi on kyky imeä ja vapauttaa kosteutta ajan kuluessa. Mineraalimateriaaleilla tällaisia  ominaisuuksia ei ole. Selluvillan hengittävyys tarkoittaa sitä, että eristyksessä ei tarvitse käyttää höyrysulkuja. Höyrysulkujen puuttuminen antaa rakennukselle paremman hengittävyyden, parantaa sisäilmaa ja eliminoi kondensaatioveden aiheuttamia vahinkoja. Rakennuksen hengittävyyden ja sisäilman aspekti on erittäin tärkeä alueilla, joilla on havaittu tavallisesta korkeampia tasoja radonia (myrkyllistä ja ihmiselimistölle vaarallista maapohjasta erottuvaa kaasua). Radonin vaara-alueita Virossa voit tutkia tästä.

Selluvilla myös pitää rakennusten kehykset kuivina kosteina vuodenaikoina, mikä vähentää kylmäsiltojen syntyä ja pidentää rakennusten elinikää.

Allergisoimaton

Koska selluvilla on tuotettu luonnollisesta materiaalista (sanomalehtipaperista eli kierrätetystä puukuidusta), se sopii käytettäväksi myös sellaisissa rakennuksissa, joissa oleilee usein allergisia henkilöitä. Selluvillan käyttö on erittäin sopivaa julkisissa rakennuksissa kuten päiväkodit, koulut, hoitokodit jne. Joskus luullaan että selluvillassa olevat booriyhdisteet ovat ihmisille vaarallisia, mutta todellisuudessa tällaisilla epäilyillä ei ole tieteellisiä todisteita. Booriyhdisteitä käytetään laajalti myös viljojen lannoitteissa, kosmetiikassa ja erilaisissa arkisissa tuotteissa (kuten lasikuidusta valmistetuissa tuotteissa ja LCD-televisioissa). Selluvilla tuotetaan erityisen reseptin mukaan, jossa osa booriyhdisteitä on korvattu muilla yhdisteillä. Edellä mainittu mahdollistaa säilyttää tai parantaa materiaalin ominaisuuksia (esim. palon- ja tuholaisten kestävyys), mutta antaa myös lisävarmuuden niille, jotka jostain syystä pitävät booriyhdisteitä vaarallisiksi.

Ympäristöystävällinen ja valmistettu Virossa

Selluvilla on valmistettu noin 85% kierrätyspaperista, minkä vuoksi se antaa oleellisen panoksen kierrätyksen suurentamiseen talouden kiertokulussa. Selluvilla itse on myös kierrätettävissä – se voidaan tarpeen vaatiessa kerätä yhteen talon runko osasta  ja käyttää eristeenä uudelleen.

Selluvilla on valmistettu Suomesta saadusta kierrätyspaperista. Sen vuoksi selluvillan valmistusprosessin jalanjälki on useista kilpailijoista pienempi. Tuotantoprosessissa käytämme nykyaikaista teknologiaa ja teemme yhteistyötä eri kansainvälisten tahojen kanssa hankkiaksemme tuoreinta tietoa tuotteemme kehittämiseksi. Tuotantotoiminnassa seuraamme huolellisesti laatustandardeja kuten CE-merkki.

Palonkestävyys

Selluvillan paloturvallisuusluokka on M (iskunkestävyys palotilateessa), mikä tarkoittaa, että  materiaali palaa hitaasti ja rajoitetusti lämpöä vapauttaen. Selluvilla ei rojahda kuten lasivilla vaan hiiltyy paikalleen. Selluvillan koostumukseen on palonkestävyyden lisäämiseksi lisätty suoloja. Hiiret kokevat sen suolahuoneena ja eivät viihdy siinä.

Monet kilpailevat lasivillat kuuluvat palamattomaan A-kategoriaan, mutta ne valitettavasti sulavat kuumuudessa, mikä puolestaan nopeuttaa tulen leviämistä rakenteissa. Selluvillan palonkestävyys on testattu useissa kokeissa. 

Vapaa tuholaisista

Selluvillassa olevat booriyhdisteet pitävät jyrsijät poissa eristyskerroksesta. Booriyhdisteet toimivat hyvin hometta ja erilaisia sieniä vastaan. Tämä on erittäin tärkeää, jos rakennuksessa tapahtuu vesivahinko. Hengittävänä materiaalina selluvilla kuivuu ajan kuluessa ja säilyttää eristysominaisuutensa. Materiaalissa olevat booriyhdisteet pitävät samalla poissa homeen ja sienet.

Vaimentava ääni ja lämpö kesällä (kuumuus)

Selluvillalla on erinomainen vaimentava vaikutus, joka tulee materiaalin hiutalemaisesta rakenteesta. Tulos on huomattava sekä ulko-, että sisäseinien äänieristyksen sekä kesällä lämpöeristyksen suurentamisessa.

Edullinen

Selluvilla on edullinen seuraavista tekijöistä johtuen

  • Puhallusvillan on nopeampaa, ilmatiiviimpää ja edullisempaa kuin tavallisen rullavillan tai villalaatan asennus.
  • Sellun asennuksessa ei tarvita höyrysulkuja (säästö materiaali- ja aikakuluissa), jos asia on otettu huomioon jo suunnitteluvaiheessa.
  • Selluvillan eristyskyky lasi- ja kivivillamassaan verrattuna on hieman parempi, mikä antaa lisäsäästöä pitkällä aikavälillä.
  • Huom! selluvillamassa on kilpaileviin lasi- ja kivivillaan verrattuna edullisempaa silloin, kun verrataan tuottajien vaatimiin materiaalitiheyksiin perustuvia tarjouksia. Miksi tuottajan vaatimien tiheyksien seuraaminen on tärkeintä? Sen vuoksi, että puhallusvillojen asennuksessa on välinpitämättömällä  välittäjällä/asentajalla tapana puhaltaa puhallusvillakerrokseen vähemmän materiaalia ja enemmän ilmaa ja saavuttaa näin näennäisesti edullisempi hinta. Tuloksena on nopeasti vajoava ja lämmöneristykseltään läsähtävä eristys. Tuottajina emme voi sallia tällaista piittaamatonta käytöstä, minkä vuoksi teemme yhteistyötä harvojen pitkäaikaisien asentajien kanssa, joiden käsiin luotamme asiakkaidemme hyvinvoinnin. Ja mikäli asentajan kanssa tulisi ongelmia, huolehdimme itse takuuvelvoitteista!

Puh. +358405170112

Whatsapp löytyy sivun oikeasta yläkulmasta.

http://www.sisäilmayhistys.fi

Toimialue selluvilla, puhallusvilla

Toimisteet Espoossa, Sastamalassa, Hämeenlinnassa ja Paimiossa

Toiminta-alue Etelä-Suomi, Varsinaissuomi, Uusimaa, Kanta-Häme, Etelä-Pirkanmaa

Toimialue: Helsinki, Espoo, Vantaa, Pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Hämeenlinna, Kaarina, Naantali, Lieto, Hyvinkää, Riihimäki, Huittinen, Loimaa, Forssa, Lohja, Somero, Salo. Yhteystiedot!

Voikin sanoa, että toimimme 1 tiellä sekä kultaisessa kolmiossa (Helsinki, Turku, Tampere). Tietysti matkalla on paljon hienoja paikkoja Espoo, Naantali, Piikkiö, Sauvo, Kaarina, Kemiö, Salo, Lohja, Karjalohja, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Riihimäki, Valkeakoski, Akaa, Forssa, Loimaa, Forssa, Somero, Koski TL, Marttila, Lieto, Masku, Laitala, Masku, Parainen, Sastamala, Huittinen, Loimaa, PK-seutu osan mainitakseni.

Yhteystiedot löytyvät myös laajasti Fonectan, Puhelinluetteloiden, google+ & google Business, Facebook, Twitter, Instagram.

Kotitorpantie 10, Espoo
Hiihtotie 2, Paimio
Kiikostentie 278 A, Sastamala

Y-tunnus  2791100-7

Yhteistyössä:
Home VOC Oy www.homeVOC.fi
Datasense Oy www.datasense.fi
Keikyrakenne Oy www.puhalluseristeet.com
Suomen selluvilla-eriste oy www.selluvilla.net
Projekinsto Ky www.hannukiuru.fi
PH-Workpart Ky workpart.fi

Fibratus selluvilla 

Purkutyöt, Homekoira-tutkimukset, jäkiasennus IV parannukset

Kosteusmittaukset ja sisäilmatutkimukset

https://www.facebook.com/Putkisukitus