google5ddf3746562ded2c.html

Teemme ILMAISIA viemäristön kuvauksia. Ennaltaehkäisevä kuvaus kestää tunnin, saatte seurata kuvausta ja näette itse, minkä kuntoinen viemäristön on talon sisällä ja pihalla. Kuvaus ei velvoita mihinkään. Viemäristön tekninen käyttöikä on 40-50 vuotta. Heikoimpia on ensimmäiset muoviputket sekä vanhat valuraudat, ne voi valuttaa perustuksiin ja homehtua. Puolikuntoisen putken korjaus on puolet halvempi kuin täysin hajonnut. Varaa ilmainen aika! Y.t. Home VOC Oy, Taloturva Edustaja, Kuntotarkastaja, Paimio https://puhalluseristeet.com/www-viemarikuvaus-sukitus/ VVT-sert, Uponor-Koti kumppani 98 % asiakastyytyväisyys, 4,6/5 Google pisteet. Viestiä voi jakaa.

Kategoriat: Yleinen

@HomeVOC

Home VOC Oy

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *