google5ddf3746562ded2c.html

Kellarilliseen talon erikoiskuivaava Isodrän ratkaisu ja kaupanpäälle hyvä eristys. Pyydä velotukseton kartoitus RKM rakenteiden kosteuden mittaajalta!

Hukkalammön kapilaarisyydella kuivaava uutuus Isodran @salaojittaja
Hukkalammön kapilaarisyydella kuivaava uutuus Isodran @salaojittaja

Säästä viksusti lämpöhukan vähentämisellä ja turvaa samalla talon arvo ja terveellisyys.

Katso rakenne kokonaisuudessaan ja rakenusfyysikko voi käydä kertamassa asia tehokuuden

Kellarin Hukkalammön kapilaarisyydella kuivaava uutuus Isodran rakenne @salaojittaja
Kellarin Hukkalammön kapilaarisyydella kuivaava uutuus Isodran rakenne @salaojittaja

Tämä on Ruotsalainen innovaatio ja ollut käytössä Ruotsissa kymmeniä vuosia. Vähemmän maansiirtotarpeen takia, tämä on nyt suosittu myös Suomessa, koska hinta tulee halvemmaksi kuin perinteisellä salaojalla. Lisäksi tylee fyysiset hyödyt kaupanpaalle kuten parempi kuivatuskyky ja eristyskyky sekä Radonia vähentävä vaikutus.

ISODRÄN®-levy – kosteusteknisesti nerokas lämmöneriste sekä korjaus- että uudisrakentamiseen

ISODRÄN-levy koostuu suuresta määrästä 5-10 mm kokoisia EPS-kuulia, jotka on pinnoitettu ja liimattu yhteen bitumipohjaisella yhdisteellä. Näin saadaan aikaiseksi huokoinen, salaojittava ja diffuusion mahdollistava lämmöneriste. Rakenne ja valmistusmenetelmä antavat levylle tärkeitä ominaisuuksia.

  • EPS-solumuovi antaa levylle hyvän lämmöneristyskyvyn
  • liima suojaa palloja kosteuden imeytymiseltä.
  • levy valmistetaan nykyisin puristamalla suoraan sopivan paksuisiksi levyiksi, millä vältetään vettyvät leikkauspinnat.
  • liimakäsitelty EPS-pallorakenne ja suuri huokostilavuus takaavat tehokkaan kapillaari-ilmiön katkaisun.
  • levyn runsas huokoisuus mahdollistaa rakenteiden nopean kuivumisen.
  • levyn tasainen ja vettymätön rakenne ja suuri huokostilavuus antavat levylle tehokkaat pysty- ja vaakasuorat salaojaominaisuudet.
  • levyn vertaamista ns. yhteen sulatettuihin salaojalevyihin tulee välttää, koska kyseisten levyjen salaojitusteho ja veden sekä kosteuden liikkuminen niissä on aivan erilaista.
  • levyllä saat näin ”kaikki yhdessä” -rakenteen, kun sitä käytetään perusmuurin ulkopuolisena kosteussuojana ja maanvaraisen laatan alla. Levyä on vaivaton käsitellä ja edullinen asentaa. Kellarikerroksissa, joissa esiintyy radonkaasua, on ratkaisulla pystytty mittausten mukaan vähentämään merkitsevästi ilman radonpitoisuutta. Ruotsin tyyppihyväksynnät Nro 2576/93 SITAC ja 0209 SWECERT
  • rakenne on sertifoitu salaojitus- ja vedeneristysjärjestelmäksi Suomessa VTT:n sertifkaatilla Nro. 156/01.
  • LEVYT oikein asennettuna takaavat tehokkaan, varman ja kokonaisedullisen kosteussuojan.

ISODRÄN-lämmöneriste on ylivoimainen valinta toteutettaessa kosteudelta suojattua rakennusta. Levyjä valmistetaan 6 puristuslujuutena ja 2 paksuutena eri käyttötarkoituksiin. Ryömintätilojen pohjalla voidaan käyttää puhallettavia Kross-rakeita. Rakennetta käytetään salaojittavana ja lämpöä eristävänä materiaalina myös esim. viherkatoissa ja urheilukentissä.

Isodrän EPS-pallot

Miten maanalainen seinä pidetään lämpimänä?

Maanalaisen seinän lämpimänä ja kuivana pysymisen edellytys on kunnollinen kosteussuoja, joka koostuu salaojituksestakapillaarisesta katkaisusta ja lämmöneristyksestä.

I-rakenteella ratkaistaan kaikki kolme edellämainittua asiaa kerralla. Tämä rakenne siirtää kastepisteen ulos seinärakenteesta.

-levy koostuu bitumilateksiemulsiolla vettymättömiksi käsitellyistä ja yhteenliimatuista, pyöreistä EPS-palloista. Levyillä on hyvä lämmöneristyskyky ja huokoinen rakenne laskee kosteuden ja vesihöyryn lävitseen.

Lisätietoa

Isodrän käyttää hyväkseen hengittävää rakennetta ja kasteoisteen siirtymista kauemmaksi ja sen isompaa kylmyyttä deta T.

www.isodran.fi

yhteystiedot paina tästä

Kategoriat: Yleinen

@HomeVOC

Home VOC Oy

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *